U bent geïnteresseerd in het aanbieden van Internationaal Halal gecertificeerde producten. U wilt er zeker van zijn dat u producten een meerwaarde zullen hebben op de nationale en internationale markt. U wilt kennis maken met de potentie van de Halal markt wereldwijd.

Ons Keurmerk: Het Halal Correct keurmerk is sinds 20 jaar een begrip in zowel de Nederlandse als de internationale Halal voedsel markt . Het keurmerk is beschermd en staat voor onze waarden die wij in onze organisatie hanteren. Tevens is het een garantie voor zowel consumenten als producenten dat uw producten kwalitatief en betrouwbaar geïnspecteerd zijn.

Stichting Halal Correct Certification vind het belangrijk om bij Halal certificeren, zich te houden aan de kern en het fundament van de islamitische voedselleer. “الرجوع إلى الأصل”. Daarom hebben wij ons richtlijn samengevat in 7 normen die wij kunnen garanderen aan de moslim consument. Als u voor Halal Correct kiest, dan kiest u voor de zeven sterren/Garanties van Halal Correct, namelijk:

1- Garantie dat dierenwelzijn wordt gewaarborgd.

2- Garantie dat het dier 100% levend en gezond is tijdens het slachten.

3- Garantie dat wij geen schiet- pistolen en geen gasverdoving toestaan.

4- Garantie dat alle dieren op de Islamitische manier door moslims met de hand worden geslacht.

5- Garantie dat de halal productie altijd geheel gescheiden en in varkensvrije ruimtes verloopt.

6- Garantie dat alle ingrediënten en additieven worden gescreend op halal waardigheid.

7- Garantie dat wij permanent en consequent toezicht houden op de gehele keten van de slacht tot aan de verpakking.

//]]>