Over ons

Halal Correct Certification heeft zich sinds haar bestaan uitsluitend bezig gehouden met het certificeren van slachthuizen, vleesverwerkers en fabrikanten van halal producten. Door onze jarenlange ervaring staat Halal Correct Certification bekend als een unieke, professionele en deskundige organisatie in Nederland en Europa. Halal Correct werft zelf niet actief klanten, maar wordt door verschillende bedrijven in Europa benaderd om zaken te doen. Halal Correct is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot één van de meest deskundige halal organisaties in Europa.

Halal Correct zal zich altijd vasthouden aan de fundamenten van het Islamitische slachten en verwerken van producten. Halal Correct pakt de gehele keten strikt en professioneel aan. Halal Correct stelt hoge normen en eisen aan haar kwaliteitsmanagementsysteem door professionele documentatie en traceerbaarheid die in het gehele halal proces worden geïmplementeerd.

Halal Correct Certification houdt zich continu bezig het verbeteren van haar kwaliteitsmanagementsysteem. Dit doen wij door:

Focus op de klant en relatiebeheer: vragen van consumenten worden binnen 24 uur beantwoord
Leadership door het onderhouden van contacten en samenwerkingsverbanden met internationale autoriteiten
Procesmatige aanpak door het volgen en naleven van internationale halal audit normen en voorwaarden voor certificatie
Het zowel intern als extern communiceren van deze waarden en doelen
Continue verbetering door het regelmatig evalueren van de processen binnen Halal Correct
Streven naar het vervullen en verwezenlijken van de behoeftes van de consument
Het vaststellen en bijhouden van het processysteem
//]]>